preskoči na sadržaj
Likovna grupa

LIKOVNI NATJEČAJ - DUZS

U prosincu 2013. Likovna grupa naše škole dobila je Zahvalnicu za sudjelovanje na natječaju Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

 

Na natječaju je sudjelovalo šestero učenika koji su napravili radove na temu prirodnih katastrofa: Petra Medak (8.c) u tehnici flomastera prikazala je erupciju vulkana, Josipa Pop-Ilić (8.c) u tehnici tempere - tsunami, Katarina Vukušić (8.c) u tehnici flomastera - šumski požar, Dino Čošić (7.a) u tehnici tempere - udar meteora, te Petra Vladović i Matea Lovrić (obje iz 7.b) u tehnici flomastera - požar.


Prilikom preuzimanja Zahvalnice učenici su sa svojom mentoricom, profesoricom likovne kulture Marijanom Tokić, posjetili prostorije DUZS-a gdje je bila organizirana zakuska, edukativno predavanje za djecu, a potom i obilazak centralnog ureda gdje se zaprimaju hitni pozivi.

Na upriličenom domjenku učenicima je objašnjeno na koji se način zaprimaju pozivi i prosljeđuju daljnjim službama poput hitne pomoći, vatrogasaca i policije.

Tako su učenici kroz ovaj natječaj imali priliku likovno se izraziti i naučiti ponešto o ovim plemenitim poslovima koji doslovno život znače. 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 30. 9. 2014.

****************


e-dnevnik

Static HTML

Popis udžbenika


*******************

I naša škola sudjeluje u Kampanji.
Projekti

Novo na stranici

 


 


Prelistajte Škafetin!

Pogledajte starije brojeve ovdjeKorisni linkovi 

 


TražilicaArhiva vijesti

preskoči na navigaciju