preskoči na sadržaj
Vijesti

Izložba za Dan škole 2012.

                        

 

Zadruga je proslavu 40. obljetnice rada Škole obogatila izložbom svojih uradaka.  Iako je s radom započela ove godine, na štandu se  imalo što vidjeti. U raznovrsnim košarama ukrašenim žutim detaljima i jutom izloženi su proizvodi naše zadruge.


 

Iz košara su mamila maslinova ulja u finim bočicama za koje su učenici izradili i etikete, a njihov je posao na ovom proizvodu započeo berbom maslina pod budnim okom njihove voditeljice Mirele Blažanin-Martić.

Voštane svijeće su ukrasili konopom ili likom, a izrađivali su ih u školskoj kuhinji. Za modele su im poslužile prazne kutije malih tetrapaka koje su unaprijed prikupljali.

 

Balzami za usne (s limunom), te soli s mirisom lavande i limuna lijepo  upakirani uljepšali su i obogatili štand jer se mali zadrugari i njihova nastavnica ne bave samo proizvodnjom pripravaka, nego i osmišljavanjem ambalaže, dakle pomalo se uhvate i likovnih aktivnosti što je doista izvrsna kombinacija.

Da bi vam bilo jasnije o čemu govorimo, pogledajte fotografije pripremanja štanda za izložbu , a ako se želite i sami okušati u izradi pripravaka u prilogu vam nudimo recepte.

                           

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 25. 1. 2013.

****************


e-dnevnik

Static HTML

Popis udžbenika


*******************

I naša škola sudjeluje u Kampanji.
Projekti

Novo na stranici

 


 


Prelistajte Škafetin!

Pogledajte starije brojeve ovdjeKorisni linkovi 

 


TražilicaArhiva vijesti

preskoči na navigaciju