preskoči na sadržaj
Vijesti

Edukacija nastavnika

Druga Brain Gym® radionica u našoj školi

Ove smo subote bili vrijedni. U školi je organizirana Brain Gym®radionica za naše učitelje. Radionicu je vodila Koraljka Žepec, defektologinja i licencirana instruktorica Brain Gym®-a te njezina prijateljica i suradnica Hrvojka Forjan, prof. rehabilitator. Na radionici smo imali priliku naučiti kako primijeniti Brain Gym® aktivnosti u razredu i kako ih uklopiti u pojedine nastavne predmete.

         


Nakon što smo prošle školske godine kod istih učiteljica odradile uvodnu radionicu i saznale što je to Brain Gym® i od čega se sve sastoji, u ovoj smo školskoj godini odlučili zaroniti još više u ovu temu.

U četverosatnoj radionici naučile smo kako uklopiti PACE postupak u nastavu i kako primijeniti pojedine pokrete Brain Gym®-a u nastavi hrvatskog jezika, matematike, prirode i društva, likovne i glazbene kulture te TZK-a. S osmjesima na licima, puni dobre energije i novih znanja započeli smo ovaj radni tjedan jedva čekajuć' primijeniti naučeno u svojim učionicama.

Pogled na fotografije govori o dobrom raspoloženju i marljivom radu tijekom naše edukacije.   Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 17. 2. 2014.
preskoči na navigaciju